ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ДОСЛІДЖЕННЯ РИНКОВИХ ХАРАКТЕРИСТИК ХІМІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ - Бала, Володимир Володимирович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проведено обґрунтування ринкових характеристик продукції хімічної промисловості, до яких в першу чергу віднесені цінові, якісні, конкурентні та соціальні показники продукції, що дає змогу проводити факторний аналіз ефективності інвестицій для учасників інвестиційного процесу загалом та для підприємств-виробників технічного вуглецю зокрема.