ОБЛІК ОПЕРАЦІЙ З НАДАННЯ СОЦІАЛЬНОГО ПАКЕТУ ПРАЦІВНИКАМ ПІДПРИЄМСТВА В МЕЖАХ ВИКОНАННЯ ПОЛОЖЕНЬ КОЛЕКТИВНОГО ДОГОВОРУ - Шиманська, Катерина Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Обґрунтовано рекомендації з удосконалення документального оформлення та облікового відображення операцій, пов’язаних із наданням соціального пакету працівникам підприємства в межах виконання керівництвом підприємства зобов’язань за колективним договором.