СТАНДАРТИЗАЦІЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ В СИСТЕМІ ПРИЙНЯТТЯ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ - Шигун, Марія Михайлівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Визначено основні властивості і характеристики облікових стандартів як регулятивних документів, досліджено підходи до здійснення облікової стандартизації, обґрунтовано вплив взаємовідносин суб’єкт-об’єкт управління на стандартизацію обліку, визначено фактори і об’єкти впливу в процесі облікової стандартизації.