ПРОБЛЕМИ УЗГОДЖЕННЯ ЗАКОНОДАВЧОЇ БАЗИ І НАПРЯМИ МОДЕРНІЗАЦІЇ ОБЛІКУ В БЮДЖЕТНИХ УСТАНОВАХ - Хорунжак, Надія Михайлівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Висвітлено проблеми неузгодженості вимог чинного законодавства з питань організації обліку в бюджетних установах, містить авторські рекомендації щодо їх подолання, а також критичну оцінку можливостей використання позитивного зарубіжного досвіду з даних питань.