РОЗВИТОК КАЛЬКУЛЮВАННЯ ТА ЙОГО ЗНАЧЕННЯ В ГОСПОДАРСЬКОМУ ПРОЦЕСІ - Скрипник, М. І. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто історичні аспекти становлення процесу калькулювання собівартості продукції, досліджено доцільність та необхідність калькулювання.