МОДЕЛЮВАННЯ ОБЛІКОВОЇ ПОЛІТИКИ В СИСТЕМІ КОРПОРАТИВНОГО УПРАВЛІННЯ - Пилипенко, О. І. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто механізм корпоративного управління, запропонована модель досягнення синергетичного ефекту при використанні облікової політики.