ФОРМУВАННЯ МОДЕЛІ СИСТЕМАТИЗАЦІЇ ВИДІВ ТА НАПРЯМІВ ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ - Олійник, Оксана Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено ступінь розробки питання класифікації видів економічного аналізу в спеціалізованій науковій та навчальній літературі різних періодів часу, узагальнено ознаки, за якими автори виділяють види та напрями економічного аналізу; запропоновано авторський підхід до систематизації основних видів економічного аналізу.