МАРЖИНАЛЬНИЙ ДОХІД: ПРОБЛЕМИ ТРАКТУВАННЯ ТА КЛАСИФІКАЦІЇ - Назаренко, Тетяна Петрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проаналізовано підходи до класифікації маржинального доходу, виділено основні класифікаційні ознаки та запропоновано класифікацію маржинального доходу для ефективного управління підприємством.