МЕТОДИКА ОБЛІКУ ВИТРАТ МАЙБУТНІХ ПЕРІОДІВ В УКРАЇНІ ТА РОСІЙСЬКІЙ ФЕДЕРАЦІЇ: ПОРІВНЯЛЬНИЙ АСПЕКТ - Мельник, Ерна Георгіївна Георгіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено погляди вчених щодо проблемних питань методики бухгалтерського обліку витрат майбутніх періодів. Здійснено порівняння нормативного регулювання і практики облікового відображення витрат майбутніх періодів в Україні та Російській федерації.