ВАРІАТИВНИЙ ПІДХІД ДО ВИБОРУ ФОРМИ ОБЛІКУ ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ - Канцедал, Н. А. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Висвітлено вітчизняний та зарубіжний досвід ведення обліку та складання звітності фермерських господарств, деталізовано критерії вибору оптимальної форми обліку для окремо взятої господарської одиниці. Запропоновано уточнення процедурного підходу до визначення індикаторів статусу суб’єктів господарювання, що впливають на вибір форми обліку і потребують закріплення на внутрішньому регламентному рівні.