РЕТРОСПЕКТИВНИЙ АНАЛІЗ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Жиглей, Ірина Вікторівна; Скакун, Людмила Степанівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено децентралізовану та централізовану форми організації бухгалтерського обліку, виділено їх елементи, які можливо застосувати в подальшому, та окреслено перспективи розвитку бухгалтерського аутсорсингу як одного з видів централізованої форми організації бухгалтерського обліку.