МОНІТОРИНГ ФІНАНСОВИХ РЕСУРСІВ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ УКРАЇНИ - Мороз, Ю. Ю. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджуються проблеми теорії і практики побудови системи моніторингу за наявністю, формуванням та використанням фінансових ресурсів відповідно до їх джерел в сільськогосподарських підприємствах.