СТАТИСТИЧНИЙ АНАЛІЗ УРОЖАЙНОСТІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР У ЖИТОМИРСЬКИЙ ОБЛАСТІ - Клімова, Інна Олександрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто ринок сільськогосподарської продукції Житомирського регіону. Проведено статистичний аналіз врожайності картоплі в окремому досліджуваному господарстві. Показано прогнозовані темпи зростання врожайності при існуючих умовах середовища проростання.