ОЦІНКА ДІЯЛЬНОСТІ СТРАХОВОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА РЕГІОНІВ УКРАЇНИ - Бачо, Роберт Йосипович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуті результати сучасної системи рейтингового оцінювання страхового підприємництва регіонів України. Визначені відсталі та розвинуті регіони України з точки зору розвитку страхового підприємництва.