ВИКОРИСТАННЯ ПОРТФЕЛЬНОГО АНАЛІЗУ ПРИ УПРАВЛІННІ АСОРТИМЕНТОМ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХЛІБОПЕКАРНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ - Полінчик-Ярова, Т. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто питання управління товарною політикою підприємства з використанням математичних методів. Запропонована інтегрована оцінка ефективності функціонування товарного портфелю у поєднанні із визначенням стану та тенденцій розвитку галузі, рівня споживання продукції, конкурентної позиції, привабливості ринку, можливостей та загроз, щоб оперативно розробляти і приймати стратегічні і тактичні рішення при формуванні асортименту.