БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК З МЕТОЮ СТРАТЕГІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ЯК ІНСТРУМЕНТ ІНТЕГРАЦІЇ ВІТЧИЗНЯНИХ ПІДПРИЄМСТВ У СВІТОВЕ ГОСПОДАРСТВО - Шайкан, Андрій Валерійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Управління підприємством в сучасних умовах господарювання можливе тільки з позиції стратегічного мислення та прийняття стратегічних управлінських рішень. Розглядаються найближчі перспективи та тенденції розвитку питання місця бухгалтерського обліку в системі управління підприємством.