УПРАВЛІНСЬКИЙ ОБЛІК В ОРГАНІЗАЦІЇ АГРАРНИХ КОРПОРАЦІЙ - Тітаренко, Галина Борисівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено питання управлінського обліку при організації аграрних корпорацій. Визначено перспективні напрями діяльності аграрної корпорації за чотирма сферами АПК. Проведено й представлено чотирьохваріантний прогноз динаміки виручки через реалізацію окресленої схеми поєднання сфер АПК Наведено перспективну регіональну модель аграрної корпорації.