ОБЛІКОВИЙ АСПЕКТ ВІДОБРАЖЕННЯ ВИТРАТ НА ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ ПЕРЕРОБНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ - Тимрієнко, Ірина Юріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Запропонована методика, яка передбачає облік витрат на якість продукції на проміжних етапах технологічного процесу, що спричиняє зменшення браку готової продукції і зниження фінансових втрат.