ІНТЕРПРЕТАЦІЯ ПОНЯТТЯ “ІНВЕСТИЦІЙНА ПРИВАБЛИВІСТЬ” НА РІЗНИХ РІВНЯХ ЕКОНОМІЧНОЇ СИСТЕМИ - Пилипенко, О. І. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проаналізовано та узагальнено підходи до визначення сутності поняття “інвестиційна привабливість”.