ІНФОРМАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТОРГОВЕЛЬНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ В ОРГАНІЗАЦІЯХ І НА ПІДПРИЄМСТВАХ СИСТЕМИ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ - Панченко, Володимир Анатолійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто основні напрями інформаційного забезпечення торговельного обслуговування в організаціях і на підприємствах системи споживчої кооперації.