ВПЛИВ ІНФЛЯЦІЇ НА БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК: АНАЛІЗ РОЗКРИТТЯ В ЛІТЕРАТУРІ - Остап’юк, Наталія Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Визначено основні тенденції розгляду відображення інфляційного впливу в бухгалтерському обліку, ступінь висвітлення проблемних питань даного напряму.