СИНТЕЗ ПРАВОВОЇ, ЕКОНОМІЧНОЇ ТА МОРАЛЬНО-ЕТИЧНОЇ СКЛАДОВИХ У РЕГУЛЮВАННІ ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ - Олійник, Оксана Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Обґрунтовано доцільність формування системи нормативного регулювання економічного аналізу з урахуванням особливостей національного розвитку, історичних традицій, особливостей менталітету нації, що забезпечить якісні характеристики (в першу чергу, достовірність та повноту) аналітичної інформації і тим самим – довіру та інтереси користувачів до отриманої інформації. Запропоновано багаторівневий підхід до формування системи регулювання економічного аналізу з урахуванням ієрархії нормативних документів згідно з їх правовою силою та функціональним розмежуванням органів управління.