ВИТРАТИ МАЙБУТНІХ ПЕРІОДІВ ТА РЕЗЕРВ МАЙБУТНІХ ВИПЛАТ ТА ПЛАТЕЖІВ: СКЛАД ТА ХАРАКТЕРИСТИКА - Мельник, Ерна Георгіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто проблеми віднесення витрат, які понесені в звітному періоді та відносяться до наступних звітних періодів до статей активу та пасиву.