КАПІТАЛ У ДОСЛІДЖЕННЯХ ВЧЕНИХ ЖИТОМИРСЬКОЇ НАУКОВОЇ БУХГАЛТЕРСЬКОЇ ШКОЛИ - Малюга, Наталія Михайлівна; Разумна, Ольга Андріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проаналізовано наукові праці вчених Житомирської наукової бухгалтерської школи, узагальнено їх основні надбання та виявлено нові перспективні напрями подальших досліджень.