УПРАВЛІНСЬКІ АСПЕКТИ ЗАСТОСУВАННЯ КОНСЕРВАТИЗМУ В БУХГАЛТЕРСЬКОМУ ОБЛІКУ - Легенчук, Сергій Федорович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проведено аналіз застосування принципу консерватизму в обліковій політиці підприємств. Розглянуто управлінські аспекти застосування концепції консерватизму. Проведено аналіз критики облікового консерватизму, запропоновано диференційований підхід до його застосування в обліку.