МОЖЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ПЕРВИННОЇ ОБЛІКОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ ДЛЯ ПОТОЧНОГО УПРАВЛІНСЬКОГО АНАЛІЗУ - Лазаренко, Дмитро Олександрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Представленo перспективи використання керівниками підприємств первинної облікової інформації для поточного управлінського аналізу; представлені облікові характеристики рахунків, які формують первинну інформацію. Узагальнення первинної інформації пропонується в накопичувальному інформаційно-аналітичному регістрі. Запропоновано методику поетапного проведення поточного управлінського аналізу від визначення критичних точок до порівняння різних варіантів рішень.