БЮДЖЕТУВАННЯ В СИСТЕМІ УПРАВЛІНСЬКОГО ОБЛІКУ КОРПОРАТИВНИХ ОБ’ЄДНАНЬ - Корінько, Микола Данилович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розкрито особливості бюджетування корпорації. Наведено методику оцінки грошового потоку корпорацій, яка дозволяє прогнозувати їх фінансові потоки.