АНАЛІЗ ТА ОЦІНКА РІВНЯ РОЗВИТКУ РИНКУ ОСВІТНІХ ПОСЛУГ В УКРАЇНІ - Карпюк, Ольга Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проаналізовано стан та визначено основні тенденції розвитку ринку освітніх послуг. Охарактеризовано основні складові елементи ринку освіти в Україні та надано оцінку рівню їх розвитку. Визначено основні проблеми та напрями трансформації сучасної системи освіти в Україні.