АНАЛІЗ СТАНУ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ ЩОДО УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ ПОКАЗНИКІВ ЗВІТНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА - Іваненко, Валентина Олександрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проаналізовано та систематизовано проблемні питання дисертаційних робіт, присвячених удосконаленню системи показників звітності підприємства, що дозволило окреслити перспективні напрями наукових досліджень.