ОБЛІКОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗАХОДІВ, ПОВ’ЯЗАНИХ З ПІДВИЩЕННЯМ МОТИВАЦІЇ ПРАЦІ, В СВІТЛІ П(С)БО 26 “ВИПЛАТИ ПРАЦІВНИКАМ” - Жиглей, Ірина Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено складові системи мотивації праці та визначено, яким чином її дієздатність залежить від облікового відображення відповідних заходів з урахуванням вимог П(С)БО 26 “Виплати працівникам”. Обґрунтовано доцільність застосування на підприємстві системи мотивації персоналу та визначено складові поточних виплат працівникам.