АНАЛІЗ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ БУХГАЛТЕРСЬКИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМ - Євдокимов, Віктор Валерійович; Лозинський, Дмитро Леонідович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто особливості підходів до аналізу економічної ефективності інвестицій в бухгалтерські інформаційні системи. Висвітлено власне бачення ролі впровадження бухгалтерських інформаційних систем в сфері формування ринкової вартості підприємств.