ЛЮДСЬКИЙ КАПІТАЛ ЯК ОБ’ЄКТ БУХГАЛТЕРСЬКОГО СПОСТЕРЕЖЕННЯ ПІДПРИЄМСТВ НАУКОЄМНИХ ВИСОКОТЕХНОЛОГІЧНИХ НАПРЯМІВ - Давидюк, Тетяна Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проведено аналіз наноіндустрії, що може бути віднесена до наукоємних високотехнологічних напрямів з високою доданою вартістю, яка значною мірою залежить від інвестицій в людський капітал. Обґрунтовано необхідність визнання та відображення в системі бухгалтерського обліку інвестицій у відтворення людського капіталу працівників підприємства.