СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПРАЦІВНИКІВ ПІДПРИЄМСТВА-БАНКРУТА - Глущук, Олена Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Узагальнено та удосконалено складові системи соціального захисту працівників підприємства, стосовно якого порушена справа про банкрутство.