СИСТЕМАТИЗАЦІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ З ПРОБЛЕМ ОБЛІКОВОГО ВІДОБРАЖЕННЯ ОПЕРАЦІЙ З ДОГОВОРАМИ (КОНТРАКТАМИ) - Городиський, Микола Петрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проведено бібліометричне та бібліографічне дослідження, суцільний аналіз дисертаційних робіт, захищених в Україні та Сполучених Штатах Америки за напрямом “Економічні науки” за період 1989-2008 рр., присвячених питанням ролі господарських договорів в економічній системі та їх облікового відображення.