АУДИТОРСЬКІ ПОСЛУГИ: ПРИРОДА І ПОНЯТТЯ - Гаргола, Юрій Георгійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проведено аналіз вітчизняних та зарубіжних видань з питань аудиту на предмет визначення суті аудиторських послуг. Встановлено, що не в усіх працях авторами зосереджується увага на понятті аудиторської послуги. Визначено відсутність єдності у визначеннях авторів відносно визначення поняття аудиторської послуги.