СУТНІСТЬ, КЛАСИФІКАЦІЯ ТА МЕТОДИ ЗНИЖЕННЯ РИЗИКІВ ПРИ ВЕДЕННІ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ НА ДОГОВІРНИХ УМОВАХ - Вигівська, Ірина Миколаївна; Скакун, Людмила Степанівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено сутність, класифікацію, методи зниження та вплив на організацію бухгалтерського обліку ризиків, які виникають у замовника та виконавця при веденні бухгалтерського обліку на договірних умовах.