ІСТОРИЧНИЙ АНАЛІЗ ЕКОНОМІЧНОЇ СУТНОСТІ КАПІТАЛУ - Бутинець, Юрій Францович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуті проблеми сутності капіталу з метою його відображення в обліку та здійснення контролю.