ТЕОРІЯ І МЕТОДОЛОГІЯ ГОСПОДАРСЬКОГО КОНТРОЛЮ: ІНСТИТУЦІЙНИЙ ПІДХІД - Бутинець, Тетяна Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглядаються теоретичні і методологічні основи господарського контролю, аналізуються методи і прийоми дослідження інституційного підходу в контексті організації та здійсненні контролю.