АТЕСТАЦІЯ НАУКОВЦІВ ПОТРЕБУЄ ВДОСКОНАЛЕННЯ АБО РЕФОРМУВАТИ ТРЕБА, АЛЕ ОБДУМАНО - Бутинець, Франц Францович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглядаються питання атестації наукових працівників,присвоєння наукових ступенів, надаються пропозиції щодо покращення якості наукових досліджень.