БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК АКТИВІВ ПІДПРИЄМСТВА В РІЗНИХ КРАЇНАХ: ПОРІВНЯЛЬНИЙ АСПЕКТ - Семйон, Вікторія Сергіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Здійснено порівняння бухгалтерського обліку активів підприємства в Україні, Республіці Молдова, Російській Федерації та США