РЕЗЕРВИ ЯК ІНСТРУМЕНТ УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Дячек, Світлана Михайлівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Визначено місце резервів в системі управління діяльністю суб’єктів господарювання. Визначено види господарських ризиків, які є підставою створення фінансових резервів.