КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ АГРОПІДПРИЄМСТВ З РІЗНОЮ РЕСУРСОЄМНІСТЮ ВИРОБНИЦТВА - Тарасова, В. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Дослідження присвячено поглибленому вивченню конкурентоспроможності агропідприємств, що знаходяться в різних природноекономічних умовах господарювання, з метою удосконалення критеріїв та методологічних аспектів оцінки конкурентоспроможності з урахуванням умов господарювання та ресурсоємності виробництва.