ДЕЯКІ ОРГАНІЗАЦІЙНІ АСПЕКТИ КОНТРОЛЮВАННЯ В УПРАВЛІНСЬКІЙ ДІЯЛЬНОСТІ - Мельник, Тетяна Юріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено та обґрунтовано деякі організаційні аспекти контролювання діяльності підприємства в сфері управління.