ВИБІРКОВІ ОБСТЕЖЕННЯ ЯК ДЖЕРЕЛО ІНФОРМАЦІЇ ПРО ТРУДОВІ МІГРАЦІ - Звірід, Наталія Василівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Описано обстеження трудових міграцій, які були проведені в Україні, проаналізовано необхідність та значення їх проведення. Обґрунтовано, що інформація, одержана в ході їх проведення, є більш повною, ніж у формах статистичної звітності.