МОДЕЛЮВАННЯ ЕЛЕМЕНТІВ ОРГАНІЗАЦІЇ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Шигун, Марія Михайлівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розкрито особливості моделювання елементів організації бухгалтерського обліку в частині форм організації та форм ведення, показано обмеження у виборі цих складових, обумовлених законодавчими вимогами.