БУХГАЛТЕРСЬКИЙ АУТСОРСИНГ: РОЗПОДІЛ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ - Cкакун Людмила Степанівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено порядок розподілу відповідальності між зовнішнім суб’єктом та замовником при веденні бухгалтерського обліку на умовах аутсорсингу.