МЕТОДИКА ОЦІНКИ ПОКАЗНИКІВ РЕЗУЛЬТАТИВНОСТІ ВИРОБНИЧО-ЗБУТОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МАШИНОБУДІВНИХ ПІДПРИЄМСТВ - Сакун, Леся Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
З урахуванням сучасних інструментів систем менеджменту якості розроблено методичний підхід до розрахунку показників результативності виробничо-збутової діяльності. На основі процесного підходу виділено основні процеси, що входять до складу виробничо-збутової діяльності, та запропоновано критерії оцінки і формули для розрахунку результативності даних процесів.