МЕТОДИКА АНАЛІЗУ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ ПІДПРИЄМСТВА: МАКРО- І МІКРОЕКОНОМІЧНИЙ АСПЕКТИ - Пилипенко, О. І. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено підходи до послідовності проведення аналізу інвестиційної привабливості для з’ясування оптимального переліку його компонентів на різних рівнях економіки.