ОРГАНІЗАЦІЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ВИТРАТ НА ЯКІСТЬ - Пархоменко, Валерій Миколайович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто проблеми організації обліку витрат на якість, надано певні рекомендації щодо розробки порядку організації обліку витрат на якість.