“ВИТРАТИ” ТА “ЗАТРАТИ”: УЗГОДЖЕННЯ ПОНЯТЬ В БУХГАЛТЕРСЬКОМУ ОБЛІКУ - Лозинський, Дмитро Леонідович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто та систематизовано існуючі підходи до розуміння понять “витрати” та “затрати”. Запропоновано власне бачення узгодження зазначених понять в бухгалтерському обліку.